Dit zijn koolhydraten en eiwitten. Koolhydraten worden gewoonlijk opgeslagen in het lichaam in de vorm van glycogeen, die kan worden omgezet in energie.

Eiwitten zijn een belangrijke bron van energie voor het lichaam. Zij worden genoemd als de bouwstenen van het lichaam en dus de term spier.

Vet wordt ook opgeslagen in het lichaam in de vorm van triglyceriden. Ze zijn ook bekend als de slechte vetten en kan in energie omgezet worden door ons lichaam.

Voedingsvetten vereisen ook het lichaam om de energie opgeslagen in ze te gebruiken. Dit proces heet lipolyse, die nodig is om energie te leveren aan het lichaam. Wanneer het lichaam het vet of koolhydraten niet kan gebruiken, worden ze omgezet in vet door de lever.

Het lichaam maakt gebruik van het vet opgeslagen in het lichaam voor de opslag van energie, maar het probleem is dat het lichaam nodig heeft om veel meer energie dan wat wordt gebruikt door het vet opgeslagen in het lichaam verbruikt. Het koolhydraatgehalte van levensmiddelen drank zou daarom minimaal in vergelijking met de hoeveelheid energie die door het lichaam.

Deze voedsel dranken zijn dan ook populair voor gewichtsverlies programma's en diƫten. Een goed voorbeeld hiervan is de shakes en smoothies. Deze voedsel dranken zijn bekend om ons te helpen gewicht te verliezen en om onze gezondheid te verbeteren en het algemene welzijn.

We kunnen nu de voordelen van het hebben van het voedsel dranken zoals wij zou hebben van de koolhydraten of eiwitten. We kunnen genieten van het drinken van hen altijd en overal. We kunnen ze hebben ons ontbijt en we kunnen ze drinken wanneer we maar willen.

.

Ook interessant

Food beverages

Dit zijn koolhydraten en eiwitten. Koolhydraten worden gewoonlijk opgeslagen in het lichaam in de vorm van glycogeen, die kan worden omgezet in energ ...

Lees verder

Dranken

Wat zijn de beste drankjes om te eten?De meesten van ons zijn zich bewust van het belang van drinkwater voor onze gezondheid, maar de vraag blijft: w ...

Lees verder

Voeding

Belang van Voeding in Je LevenNutrition, natuurlijk, verwijst naar de manier waarop eten en drinken kan ons te voorzien van alles wat we nodig hebben ...

Lees verder