Industriele processen

De Milieu-Impact van Industriële Processen

De meeste industriële processen worden gemaakt door mensen. De activiteiten van de mens - we zien het overal in de wereld - te creëren niet alleen materiële goederen, maar ook veranderingen in het milieu. Sinds het begin der tijden hebben mensen deze veranderingen gemaakt, en ze zijn bij ons nog steeds. Wij zijn altijd op het beïnvloeden van onze omgeving door menselijke activiteiten, en als de mensen manieren veranderen zo zal onze planeet.

We hebben allemaal behoefte om de rol van de mens in industriële processen te begrijpen, te zien en te begrijpen van de impact van onze activiteiten op onze natuurlijke omgeving. U kunt uw leven of dat van uw familie met bewustzijn van hoe mensen maken veranderingen in het milieu te veranderen.

Hoe kunnen we invloed hebben op het milieu? De sfeer heeft veel te maken met onze natuurlijke aanvoer van grondstoffen. Er wordt geschat dat elk jaar, mensen afbrekende 50% van de natuurlijke hulpbronnen worden gebruikt in industriële processen en vernietigen van het milieu op een aantal manieren.

Zo kunnen verontreinigingen de ozonlaag afbreken; menselijke verbranding van fossiele brandstoffen en andere niet-hernieuwbare veroorzaakt opwarming van de aarde; en ontbossing vernietigt de aarde, bodem en water. Dit artikel richt zich vooral op de drie grote categorieën van veranderingen, die het milieu voor altijd kan veranderen. Deze omvatten: ontbossing, luchtvervuiling en chemische verontreiniging. Laten we eens kijken bij deze één voor één.

Ontbossing - Dit zijn de belangrijkste factoren van de aantasting van het milieu. Ontbossing betekent dat de bomen worden gekapt om te worden verbrand om elektriciteit of andere industriële processen te genereren. Dit resulteert in een aantal problemen voor het milieu. Primair, degradeert de atmosfeer en voorkomt de beschikbaarheid van zuurstof, die nodig is om het leven.

Luchtverontreiniging - We zijn het inademen van chemische stoffen in ons dagelijks leven, en vanuit onze industrie. Chemische stoffen ontsnappen uit fabrieken en krijgen in de lucht en het water, waar ze een effect hebben op de gezondheid van mensen. De enorme industrie van chemische stoffen betekent dat veel van deze chemische stoffen vrijkomen in het milieu in industriële processen. De menselijke bevolking heeft een grote impact op de groei van onze industriële emissies. Mensen maken grote hoeveelheden chemicaliën, en heeft het weinig zin om te denken dat er geen mensen zijn de schuld.

Chemische vervuiling wordt veroorzaakt door het gebruik van planten als productie-apparatuur. Echter, zelfs planten zijn verantwoordelijk voor grote hoeveelheden chemische stoffen. Deze chemicaliën kunnen een aantal problemen te creëren. Het belangrijkste is dat ze invloed hebben op de beschikbaarheid van zuurstof, die nodig is voor alle levende wezens. Dit is een uitstekende reden waarom de ozonlaag uit elkaar valt.

Een ander probleem met betrekking tot industriële processen is dat het leidt lachgas. De reden is dat industriële processen verbranden van fossiele brandstoffen. Lachgas is een broeikasgas dat vasthouden van warmte in de atmosfeer, waardoor de temperatuur verhogen. Het kan blijken dat het verbranden van fossiele brandstoffen is nog belangrijker dan we dachten.

We verliezen onze natuurlijke hulpbronnen als we gebruik van maken in onze industriële processen. Dit is niet al te goed een realiteit, want we zullen opraken van olie en andere grondstoffen, voordat we opraken van de manieren om het milieu te vernietigen.

Laten we nu eens kijken naar een aantal manieren kunnen we de impact van onze industriële processen te sturen. In de eerste plaats moeten we stoppen met dingen die problemen voor de omgeving te creëren doen. Het gaat om het verlagen of volledig stoppen van het gebruik van giftige chemicaliën en over te schakelen naar low-impact energiebronnen. Daarnaast moeten we onszelf opvoeden, zodat we kunnen leren om betere keuzes te maken over de manier waarop we produceren producten en de middelen die we gebruiken.

Als we niet handelen, zal de milieu-impact van onze industriële processen meer drastische geworden. Niet alleen hebben we vervuilen de lucht en het water, maar we ook de aarde te vernietigen en verwijder de wezens die bijdragen tot het behoud van de bodem. We een groot aantal arbeidsongevallen te maken ook.

Dit is de derde ding dat moet worden gedaan over de milieu-impact van industriële processen nodig heeft. We moeten ervoor zorgen dat onze afvalstoffen worden verwijderd in de meest effectieve manier mogelijk te maken.

Ook interessant

Industriele processen

De Milieu-Impact van Industriële ProcessenDe meeste industriële processen worden gemaakt door mensen. De activiteiten van de mens - we zien het overa ...

Lees verder

Ups Noodstroomvoeding

De UPS-noodstroombron - hoe werken ze?De UPS is een zeer nuttig product en een van de beste soorten noodstroomvoorzieningen die momenteel in het VK v ...

Lees verder

Ups Server

De Voordelen van UpServer OplossingenAls u op zoek bent naar een oplossing voor UP server oplossingen, hier is een gedetailleerde beschrijving. De ce ...

Lees verder