Sidekick - De Sidekick is een vrij korte afstand punch. Het is één van de meest effectieve kicks om het gebruik in mixed martial arts en het is zeer snel. U kunt deze aanval gebruiken vanuit verschillende hoeken, afhankelijk van de afstand en de tegenstander.

Jab omkering - Dit is de tweede stap van de side kick. Dit gebeurt als je naar de prik in de eerste plaats, een normale punch met de weg terug punch te gooien. U kunt dit ook doen als je de prik te gebruiken op een punt waar je bent in een positie om jab en zijn nog niet bereid het een groter bereik jab buiten te trekken.

Achter kick - Dit is de snelste en meest effectieve kick en zal veel worden gebruikt door kickboksers. Als je de punch naar achteren en de mogelijkheid tot het afsluiten van een tegenstander, dan kunt u deze techniek gebruiken om dekking grond en krachtige schoten te landen op een afstand.

Footwork - Dit is het belangrijkste aspect van een kickboxing match en niet kan worden over het hoofd gezien. Met de juiste voetenwerk, kun je je tegenstander in een slechte positie om u te raken. De trappen moeten in een hoek te worden gegooid en het allerbelangrijkste is de juiste hoogte voor de kick.

Laat je niet je tegenstander vangsten u met een schop, gooi een teller punch en onmiddellijk follow-up met een contra-trap. Dit zal u recht te zetten in het midden van je tegenstander en je zult merken dat je gevangen in een dood driehoek met hen.

U zult merken dat er veel verschillende manieren om kick om je tegenstander te verslaan. Elke vechter zal hun eigen stijl van schoppen en ik weet zeker dat er zijn manieren om te proberen en uit te doen hen. Zorg ervoor dat u de basis te leren alvorens te beginnen met, zodat je jezelf en je tegenstander kunt bereiden concurreren.

.

Ook interessant

Trappen

Sidekick - De Sidekick is een vrij korte afstand punch. Het is één van de meest effectieve kicks om het gebruik in mixed martial arts en het is zeer ...

Lees verder

Houten trappen

Houten Trappen - De 3 Factoren om te Overwegen Wanneer het Kiezen van een Houten TrapHouten trap kan een geweldige aanvulling op elk huis. Deze houte ...

Lees verder