Rollup-displays kopen

Als u een winkel heeft die een breed scala aan producten verkoopt, zoals elektronica, kleding en andere koopwaar, kunt u de aantrekkingskracht van uw winkel vergroten door een roll-up display toe te voegen. Deze displays zijn ideaal voor het presenteren van kleine producten zoals handdoeken en kledingstukken. Ze kunnen ook erg handig zijn om grote items weer te geven, zoals een televisie of laptop.

Rollup Display

Een roll-up display bestaat uit meerdere rollen aluminiumfolie die worden opgerold en gestapeld met aan elk uiteinde meerdere clips. Wanneer deze items worden uitgetrokken, zien ze eruit als één enorm item. Omdat rollen uit meerdere lagen metaal bestaan, hebben de items die ze kunnen weergeven een grotere visuele aantrekkingskracht.

Dit soort producten geven producten zo weer dat mensen alle producten gemakkelijk op een rij kunnen zien. Als items bijvoorbeeld van voren naar achteren worden weergegeven, kunnen mensen alle items aan de voor- en achterkant van het scherm tegelijkertijd bekijken.

Omdat rollen uit meerdere lagen metaal bestaan, zorgen ze voor een duurzame productdisplay. Klanten zullen niet kunnen zien dat ze in een dergelijke afgesloten ruimte worden opgeslagen en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over krassen. Wanneer klanten items in de rollup-display aanraken, zullen ze waarschijnlijk opgewonden raken en het gevoel hebben dat het een goed idee is om ze op te halen. Dit komt omdat ze het gevoel hebben dat ze dicht genoeg bij het product komen om het uit te proberen.

U kunt roll-ups kopen in de meeste winkels, waaronder winkelcentra, warenhuizen, supermarkten en enkele andere winkels. Het is echter belangrijk dat u alleen koopt bij een gerenommeerde dealer die al heel lang rollen verkoopt. Door bij een ervaren dealer te kopen, kunt u er zeker van zijn dat u de hoogste kwaliteit krijgt die u kunt kopen, en een die jarenlang meegaat.

Omdat roll-ups heel gebruikelijk zijn, is er geen tekort aan leveranciers die voor u beschikbaar zijn.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch Ontwerp en ReclameGrafisch ontwerp en reclame is een sub-industrie van Graphic Design die zich bezighoudt met reclame, logo's, posters, billb ...

Lees verder

Beursstand

4 Dingen om te Doen Vóór het Ontwerp van Uw StandWanneer u het ontwerpen en plannen van een stand op een tentoonstelling of beurs, moet je doel zijn o ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Grafisch Ontwerp Software - Afdrukken Op BriefkaartenEen van de meest populaire vormen van reclame wordt afgedrukt Posters. Ze worden gebruikt om men ...

Lees verder