Het maken van een Kopie op Uw Computer

Veel bedrijven maken de fout te denken dat als hun printer kan afdrukken, dan hebben ze de laatste stap in hun vermogen om af te drukken gemaakt. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat zodra het drukproces is voltooid, alle gegevens in uw bestand wordt nog steeds verloren! Het bestand is nog maar het begin - de bestanden die u op uw computer opgeslagen, worden ook verloren! Zonder de op de computer opgeslagen gegevens, is er geen manier om een ​​duplicaat van uw bestand te maken. Het is deze zelfde concept dat kan maken met behulp van software zoals PC Print scannen en kopiëren zo frustrerend!

Print Scan En Copy

De basisstappen van het kopiëren en scannen zijn hetzelfde: u een afbeelding of een document te zetten in het systeem, druk op de knop, en wanneer het systeem een ​​duplicaat kopie van de gegevens verwerft, leidt het tot een bestand op de computer voor opslag. Het resultaat, hoewel, zijn zeer verschillend. Als het systeem is een normale printer, drukt het alleen uit het digitale bestand om een ​​paar blanco pagina's van papier, zonder dat u een duplicaat van uw bestand te produceren.

Als uw systeem in feite een duplicaat van uw oorspronkelijke kopie kan maken, dan is het wel een "copier." Dit type printer doet al het werk dat nodig is om een ​​duplicaat te produceren, terwijl slechts toegang tot een enkele pagina van uw oorspronkelijke bestand en te vervangen door een duplicaat.

Bij het uitvoeren van een "copier," uw computer is voortdurend het nemen van de informatie uit het oorspronkelijke bestand en schoot het bestand op de harde schijf voor opslag. Het probleem is dat zodra de harde schijf vol is, zal er niets meer voor u om te kopiëren, zodat u met een back-up van uw dossier.

Nu, hoewel je misschien denkt dat je kunt uw exemplaar gebruiken om uw origineel te reproduceren, kun je niet. Al uw gegevens worden vernietigd. En omdat er geen exemplaar op zijn plaats, kan niemand zeggen of het oorspronkelijke exemplaar werd gemaakt op een harde schijf of een printer, wat betekent dat zelfs als de oorspronkelijke exemplaar werd gemaakt op een printer en gekopieerd op een computer, is er geen manier om te weten wie eigenlijk de oorspronkelijke kopie gemaakt. !

Dat is de reden waarom we nodig hebben om een ​​programma "printen scannen en kopiëren" krijgen om ons in staat om iets dat we eerder niet konden doen. - het creëren van een duplicaat van een bestaande kopie. door het creëren van een kopie van een origineel beeld-bestand en op te slaan op onze computer.

Ook interessant

Hardware

Hoe Medewerkers in te Huren bij een bouwmarktAls we denken aan een ijzerhandel, denken we meestal aan mensen die werkzaam zijn in de rug, achter de t ...

Lees verder

Computers

Het nieuwe tijdperk technologie, nu bekend als het internet heeft een revolutie teweeggebracht in de samenleving zoals wij die kennen. Zonder het int ...

Lees verder

Print Scan En Copy

Het maken van een Kopie op Uw ComputerVeel bedrijven maken de fout te denken dat als hun printer kan afdrukken, dan hebben ze de laatste stap in hun v ...

Lees verder