Voor de toepassing van Outplacement en Solliciteren op vacatures, Terwijl Outplacement

Voor werknemers die hun baan hebben verloren door beëindiging of ontslag, het vinden van een nieuwe werkgever na een outplacement lijkt misschien een onoverkomelijke taak. Het proces van een werknemer proberen om werk te vinden zal in een langzame, nauwgezette wijze worden ingevuld. De werknemer ontvangt eerst een ontslag bericht van het bedrijf waar ze werkten.

Outplacement

Na deze mededeling is ontvangen, zal de werknemer in contact met hun huidige supervisor bij de nieuwe onderneming, zodat de werknemer kan laten de voormalige werkgever weten wat er is gebeurd. Het uitzendbureau, die belast is met het vinden van een nieuwe baan zal ook contact worden opgenomen door de voormalige werkgever.

Vervolgens zal de uitzendbureau beginnen om de sollicitant te evalueren om de perfecte match voor de werknemer te vinden. Zij zullen de sollicitant vragen een reeks vragen te helpen ervoor te zorgen dat de medewerkers goed samen in staat zijn om het werk zal zijn. De werknemer kan ook contact opnemen met het kantoor van de nieuwe werkgever te houden als zij graag in contact met hen over het sollicitatieproces te houden.

Zodra het uitzendbureau en de tijdelijke werkgever ervan overtuigd zijn dat de werknemer en de nieuwe werkgever goed samen zullen werken, zal de nieuwe werknemer worden meegedeeld. De werknemer zal dan een CV, die aan de kennisgeving is bevestigd worden gestuurd. Wanneer deze CV wordt verstuurd naar de nieuwe werkgever, zal de persoon die de oorspronkelijke brief ook worden voorzien van een kopie van de cv.

Na ontvangst van de hervatten, zal de tijdelijke werkgever het aandachtig te lezen en beslissen al dan niet te antwoorden op het verzoek. Als ze besluiten om te reageren, zullen ze het versturen van de werknemer een bevestiging.

Zodra het uitzendbureau de bevestiging van de werkgever ontvangt, zullen zij een brief sturen aan de werknemer het verzoek dat ze ofwel een formeel interview te geven, of dat ze een interview met de nieuwe werkgever onmiddellijk. Het interview zal worden gepland voor een specifieke datum en tijd, zodat de werknemer heeft genoeg tijd om te zorgen voor vervoer naar het interview bij te wonen.

Ook interessant

Interim

Interim IT Training Programma ' s - Voordelen en Wat Ze VoorEen interim IT-programma kunt u up and running in no time. Echter, niet iedereen heeft be ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Hoe Vindt u Uw Droom Met behulp van het InternetAls u op zoek bent naar een droombaan, is het waarschijnlijk dat je ook bent op zoek naar tips die u z ...

Lees verder

Job Vinden

Hoe Vindt u de het Zoeken naar een Baan SuccesWat zijn de beste websites om snel vacatures te vinden? Bekijk de beste online vacaturesites, waaronder ...

Lees verder