Onderneming: De onderneming ondersteunt het milieu door het creëren en onderhouden van fysieke producten. Het doet dit door het ontwerp en de creatie van goederen en diensten die mensen gebruiken en te genieten. Een bedrijf is een groep mensen die producten of diensten te ontwikkelen. Het is een maatschappelijke structuur die heeft mensen in dienst te produceren en goederen en diensten te leveren aan klanten.

Gebruik: De ondersteuning en gebruik van het milieu door mensen kan positief en negatief zijn. Bijvoorbeeld, terwijl een bedrijf zeer milieuvriendelijk kunnen zijn, haar bedrijfsvoering kunnen nog bijdragen aan de oorzaken van verontreiniging. Sommige mensen gebruiken het milieu voor de negatieve redenen; ze gebruiken het milieu als een vuilnisbelt of een bron van materialen die schade toebrengen aan het milieu.

Community: Commerce ondersteunen het milieu door waardoor mensen werk dat creëert en produceert producten en diensten te doen. Daarnaast is het gebied van de handel omvat het onderzoek en de ontwikkeling die leiden tot nieuwe producten. Lokale commerce omvat openbare werken projecten die de gemeenschap ten goede komen.

Economie: De studie van de economie heeft betrekking op de economische activiteiten die de economie, de mensen en de samenleving beïnvloeden. De studie omvat ook de milieueffecten van die economische activiteiten. Economen bestuderen werking van de economie, en ze hebben ook onderzoeken hoe veranderingen in de economie van invloed op het milieu.

Landgebruik: De studie van het landgebruik heeft betrekking op de tenuitvoerlegging van de inspanningen bescherming van het milieu. Het omvat ook het juiste onderhoud van de middelen, welke gebouwen, wegen, en de lucht- en waterkwaliteit te nemen. De studie van het landgebruik omvat planning, ontwerp en analyse.

Gezondheid: De studie van de gezondheid omvat de studie van de manier waarop het lichaam functioneert en de effecten van omgevingsfactoren op het lichaam. Het omvat studie van de juiste voedingsstoffen en factoren die lichaamsfuncties beïnvloeden. De studie van de gezondheid omvat preventie van ziekten, preventie en behandeling en diagnose en behandeling van gezondheidsproblemen.

.

Ook interessant

Milieu

Stappen om het Milieu te HelpenDe kern van elk bedrijf, groot of klein, is een bezorgdheid over het milieu. Of het nu gaat om het kennen van de omgevi ...

Lees verder

Recyclage

Hoe aan de Slag in RecyclingRecycling is een populair onderwerp in de wereld van vandaag en voor goede reden. Het is de sleutel tot ons te helpen spa ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Wat Is de Naam van een Prullenmand Dump Eigenlijk?In ons dagelijks leven, in de Verenigde Staten, de vervuiling in onze omgeving is een punt van zorg ...

Lees verder