Het moet overeenkomen met de naam in hun certificaat van oprichting, of uw website-adres.

U krijgt toegang tot het intranet worden automatisch weergegeven in uw browser. Gebruikers zullen in staat zijn om alle van de websites die ze toegang via het intranet te zien. Zij zullen ook in staat om te communiceren met de documenten in het intranet. De intranet pagina's kunnen worden gedeeld via e-mail en verzonden naar iedereen.

Werknemers die geen toegang tot het intranet hebben, kunnen nog steeds productief. Ze kunnen ook werken aan taken in de browser.

Wanneer medewerkers start een nieuwe intranet sessie, zullen ze allemaal van de websites zien dat ze toegang hebben. Het is ook mogelijk om te bekijken wat elke sessie over gaat. Werknemers kunnen ook de instellingen die op elke pagina beschikbaar zijn.

Een online intranet management tool kan helpen medewerkers zien of hun instellingen worden gesynchroniseerd met het intranet en alle pagina's die ze toegang via het intranet. Zo kan er geen wachtwoord worden ingesteld op één pagina, maar deze is ingesteld op een andere pagina.

Als uw bedrijf brengt wijzigingen aan in het intranet instellingen, kunt u ook een script gebruiken om de instellingen te synchroniseren. U kunt een script gebruiken om de instellingen te converteren naar het URL-indeling. Alle wijzigingen die zijn aangebracht in de instellingen kan gemakkelijk worden gezien, en kan worden doorverwezen naar een pagina die is geconfigureerd.

Tijd voor een beetje rond te shoppen? Nu kunt u uw intranet bekijken en verkennen van de functies die uw medewerkers toegang hebben.

.

Ook interessant

Software

Dit is gebaseerd op het advies van de recensent, en je kunt een geweldig idee over de kwaliteit van de software te krijgen door het lezen van de rece ...

Lees verder

Software Partners

Software PartnersSoftwarepartners zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bieden van op maat gemaakte softwareoplossingen aan andere bedrijven. ...

Lees verder

Boekhoudsoftware

Accountant Kan Een Belangrijke Troef Zijn Voor Uw BusinessAls u werkt op het gebied van boekhouding, dan bent u waarschijnlijk goed op de hoogte van ...

Lees verder