Prikklokken

Soorten Klokken

In de industriële en agrarische Gemeenschappen zullen we een aantal van de tijd klokken beschikbaar zijn. Van antiek tot modern tijdwaarneming apparaten, ze zijn allemaal erg functioneel en zeer betrouwbaar. Hoewel ieder is gespecialiseerd om zijn eigen doel, het is aan jou om een ​​die werkt voor u te vinden. Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende soorten van de tijdwaarneming systemen die vandaag beschikbaar zijn:

Digitale Elektronische meten van de tijd: Dit zijn apparaten die meten hoeveel tijd er is verstreken. Ze zijn de laatste in de tijd te houden technologie en zijn makkelijk te gebruiken. Ze hebben hun eigen instellingen en opties en stelt u in staat om ze te programmeren om werken specifiek voor uw behoefte.

Digital Computer Tijd:. Met de computer-technologie, met een kloksnelheid in staat waren om te worden ingebouwd De wijzerplaat is een computer geheugen voor de datum, tijd en alarm instelling kan houden. Ze zijn echt goed als je een digitale klok die gemakkelijk beschikbaar zijn op de weg, of op uw desktop nodig.

Analog Tijdregistratie: analoge timers zijn de oudste van de tijd te houden mechanismen. Ze hebben een echte klok, waardoor het makkelijker om te lezen maakt. De analoge timer zal u de tijd, terwijl je slaapt en het moet zeer nauwkeurig en herhaalbaar zijn.

Chronograaf: De meest voorkomende vorm van time systeem is chronograaf. Deze inrichting maakt gebruik van een naald die beweegt over de wijzerplaat van de chronograaf klok. Dit helpt om het aantal minuten, uren en seconden verstreken sinds het uitgangspunt te laten zien.

Antieke Tijdregistratie: Vele malen dit soort tijdklokken worden aangeduid als "antieke" tijd klokken. Ze zijn echter zeer nauwkeurig en kan zeer nuttig zijn voor iedereen.

Droog Slide: Dit apparaat wordt meestal gebruikt in ziekenhuizen om patiënten te tellen. Een droge schuif ook als een lade wiel wordt gebruikt om bloedverlies tijdens de operatie te volgen. De droge dia kan ook worden gebruikt in ziekenhuizen om het bloed van een patiënt te volgen.

Double Pendulum: Vaak gebruikt in de medische wereld, dubbele slinger gebruik twee slingers en een tegengewicht. De slinger wordt aangezet een track die wordt bewogen door het contragewicht waarbij de hoek tussen de twee slingers meet.

Laptop: Dit zijn een aantal technologieën om informatie op het scherm weer te geven. Ze zijn niet de tijd klokken, maar ze doen bijhouden van de tijd voor je.

Outdoor Event Timers: Timers worden gebruikt voor het bijhouden van de weersomstandigheden te houden en kan ook bijhouden van de tijd bij te houden voor een outdoor evenement. Je zou kunnen denken aan iets als een op zonne-energie en ultra-lichtgewicht horloge, maar ze zijn net zo nauwkeurig en ze zijn meer gebruiksvriendelijk.

Er zijn veel verschillende tijd te houden die vandaag beschikbaar zijn. Ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende soorten van de tijd te houden systemen beschikbaar.

Ook interessant

Tijdregistratie

Tijd Opname - Tijd Opname SoftwareTijdregistratie maakt een bedrijf te zien in zijn beste licht en de persoon of personen die het beheer kunnen geni ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Met Behulp Van Bezoekers Management SoftwareDit artikel heeft betrekking op het gebruik van de Time and Visitors management technieken beschikbaar vo ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijd Opname - Vertel de Bezoekers Volg Mij!"Vertel de bezoekers volg mij!" Dit was de slogan van een zeer populaire blog dat ik geblogd over onlangs. ...

Lees verder