Omvormer Zonnepaneel

Het Belang van een Omvormer voor Zonne-energie in Elektrische energie Systemen

De reden waarom er zo veel problemen met zonnepanelen, is het feit dat er een fout in hun ontwerp dat een groot probleem was. Een zonnepaneel werkt door het verzamelen van de zonne-energie en het omzetten in elektrische energie.

De fout in het ontwerp van zonnepanelen geworden toen de geleider was uit twee dunne lagen materiaal of een dunne, flexibele folie tussen de twee lagen. Daarom is een zonnepaneel dat dunne lagen heeft, zal snel beginnen te warmen en kan de elektronische cellen als gevolg smelten.

Dit is een probleem voor vele jaren, maar deze dagen een nieuw type zonnepaneel ontwikkeld die omzeilt deze fout in het ontwerp van zonnepanelen. In feite, zullen ze je te stoppen van het smelten van uw zonnecellen omdat ze gebruik maken van speciale Silicon Cells.

Silicon Cells is ongelooflijk dun en worden gebruikt zonnepanelen om een ​​elektrische stroom te sturen zonder dat een geleider tussen beide lagen. Het is de stroom die de bevoegdheden van de zonnepanelen, zonder dirigent is er geen warmte-overdracht naar de zonnecellen zal niet smelten, en dus ook uw zonnepanelen niet oververhit raakt zo veel.

Hoewel de dunne silicium-cel het mogelijk om zonnepanelen te werken zonder dirigent maakt, ze zijn erg duur. Dus het werd ontworpen om de zwakte van de dunne silicium panelen met de sterke punten van het traditionele type van zonnepanelen te combineren.

De Solar inverter is een belangrijk stuk van apparatuur in al uw zonne-energie systemen, dus is het zinvol om te kijken naar deze later op. Een Zonneomschakelaar schakelt principe gelijkstroomvoeding van de ene accubank andere.

Wanneer u een Solar Power System koopt u een omvormer nodig heeft, het is een big time component, en is verantwoordelijk voor het draaien van de gelijkstroom voeding weer in wisselstroom macht, die uw zonne-batterijen dan kunnen profiteren van. De Solar inverter zal ofwel een AC-in (of DC in) methode, waarmee u de gelijkstroom voeding van de ene accu naar de andere bank te zetten.

U zult merken dat de meeste zonnepanelen vergt vandaag een omvormer, dus als je problemen hebt met hen, dan hoe eerder je koopt een Solar inverter hoe beter voor uw behoeften. De Solar omvormers die zijn te vinden in Zonnepanelen kunnen worden gekocht bij de meeste winkels die ze verkopen, en kost je ongeveer $ 50.

Ook interessant

Zonnepanelen

Zonnepanelen: een nieuw alternatiefDe term "zonnepanelen" wordt gewoonlijk in de volksmond gebruikt om te verwijzen naar een fotovoltaïsche zonne-een ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

Oplossingen Solar Batterij MeterSolutions Solar Battery Meter is een innovatieve en eenvoudig te gebruiken draagbare batterij meter. Het werkt door he ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Het Belang van een Omvormer voor Zonne-energie in Elektrische energie SystemenDe reden waarom er zo veel problemen met zonnepanelen, is het feit dat ...

Lees verder