De verschillen tussen deze inrichtingen zijn de soort bescherming die zij bieden.

Drukknop schakelaars en stroomonderbrekers zijn vaak te vinden op auto's, maar worden niet vaak gebruikt in de reparatie-industrie. Hoewel beide inrichtingen beschermen motorbedrading kan verschaffen, de enige beschermende werking van het apparaat dat op het voertuig is aangebracht is de bescherming die wordt geboden door de schakelaar. Stroomonderbrekers bescherming voor bepaalde elektrische circuits die op het voertuig.

Als de drukknop schakelaar of de stroomonderbreker die is geïnstalleerd in het voertuig niet goed werkt, kan het apparaat dat op het voertuig is gemonteerd zekere mate van bescherming. Indien de stroomonderbreker onjuist is geïnstalleerd, de bescherming die wordt verschaft door de inrichting wordt beperkt. Dit kan leiden tot een onderbroken circuit dat wordt veroorzaakt door een van de draden in het circuit.

Battery beschermers zijn ook bekend als motorbeveiligingen. De voordelen van een batterij beschermer dat een batterij niet kan worden beschadigd door het gebruik van andere apparatuur die in het voertuig. Het is ook makkelijker om een ​​batterij beschermer die werkt voor alle voertuigen vinden.

De nadelen van de batterij veiligheidsvoorzieningen omvatten het feit dat zij geen bescherming kunnen bieden tegen corrosie. Vanwege dit, is er altijd een kans dat de batterij bescherming apparaat zal niet aan de accu die in het voertuig te beschermen. Er is ook een kans dat de batterij bescherming apparaat schade aan de batterij, die ertoe kunnen leiden dat het wordt vernietigd zal bieden.

Tot slot zijn er een aantal verschillende typen motorbeveiligingsapparatuur die zijn ontworpen om verschillende soorten elektrische componenten te beschermen. Het type bescherming die wordt geleverd afhankelijk van het type bedrading die zich op de motor. Als de bedrading niet beschadigd is, dan is de motorbeveilingschakelaar bescherming zal bieden.

Het type motorbeveilingschakelaar die wordt gebruikt om de motor draden beschermen schakeling is ontworpen om de motor te beschermen. Als de draden in de schakeling beschadigd raakt, zal het apparaat dat is geïnstalleerd in het voertuig geen bescherming aan de motor. Daarom is het belangrijk om een ​​batterijbescherming apparaat te installeren in het voertuig, zodat de motor draden in de schakeling niet wordt beschadigd.

.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje on ...

Lees verder

Raspberry PI

Leren Met De Raspberry Pi - Een Nieuw Educatief PlatformDe Raspberry Pi is een nieuw platform dat beschikbaar is voor educatieve doeleinden is. Dit bo ...

Lees verder

Alarm systemen

Hoe Alarm Systemen WerkenAlarm systemen worden gebruikt om de kwaliteit van leven voor mensen in woningen te controleren. Ze laten huiseigenaren om e ...

Lees verder