Een Korte Geschiedenis van het Houten Huis met Terras

Het houten huis Terrace werd meer dan tweehonderd jaar geleden opgericht door een Engels architect genaamd William Royal, in het jaar van 1780. Royal noemde het "de grootste kunstwerk in de wereld" en maakte een punt te zeggen had 'opmerkelijk kracht' die 'ontsteekt zichzelf met trots'. Hoewel het een duidelijke voorbode van wat we vandaag kennen als de mediterrane stijl, het had een aantal duidelijke kenmerken die onderscheidend te maken en de dingen die het zag eruit alsof is ongelooflijk.

Houten Terras

Het grootste ding over de houten huis terras is het feit dat het zo duur om te bouwen. De kosten van het hout maakte het huis erg duur. Op het moment van de bouw, hout was zo waardevol dat alleen rijke mensen het konden betalen.

Het pand werd geadverteerd te zijn:

Een ruime, zeldzame en ongewone landschap, uiteengezet op een flauwe helling, stijgt naar de hemel, bedekt met houtwerk en prachtig bewerkte voor het plezier of voor zaken, die over het geheel genomen, de verschijning van een groot herenhuis, en zeer onderscheiden van alle andere woningen, het meest toegankelijke en met aan de achterkant van het een ruime hof, met een rijke tuin, enz. Het huis heeft een mooie, romantische buitenkant, maar werd vooral gebruikt voor de decoratie en had geen daadwerkelijke gebruik binnenshuis. Het had geen leefruimte. In plaats daarvan werd het gebruikt voor bruiloften, feesten, partijen, zoals Royal wilde zijn rijkdom, die hij heel trots op was te pronken.

Royal bouwde een speciale ruimte speciaal voor het koninklijk bal bij het huis, dat was gepland en ingericht naar zijn smaak en stijl. Er waren fonteinen, pilaren, een extreem hoog klok, etc. Royal geplaatst al deze in de Terras Huis om zijn rijkdom en weelde te tonen.

Oneof de andere unieke kenmerken van de houten huis is de deuren. De gangen in het huis zijn volledig bedekt met houten deuren en er waren met de hand gesneden houten lijsten en deuren door het hele huis.

De kosten van het hout, evenals de uitgebreide houten decoraties, zoals eerder vermeld, maakte het houten huis een van de duurste huizen ooit gebouwd. Het was duurder dan veel van de woningen gebouwd vandaag.

Vanwege de kosten, Royal wilde dit project geheim te houden en was blijkbaar boos toen de koning van Schotland naar Londen kwam, en klaagde dat Royal zijn belofte hem trouw te blijven had gebroken. Het enige goede ding Royal kan zeggen over het terras was dat het "zeer aangenaam ingericht". Dit was niet verwonderlijk, want, volgens de normen van de tijd, was het nogal extravagant.

Zelfs vandaag de dag, zijn er een aantal mensen die de legitimiteit van het terras te twijfelen. Dit heeft geleid tot mensen die beweren dat het huis werd gebouwd door fraude, en dat er was niemand die erin leven, gewoon als een huis van luxe.

Om een ​​of andere reden, wordt er gezegd dat het terras nog niet is bezet, maar dat het wordt gebruikt voor privé-entertainment, vooral voor bruiloften en feesten. Dat zou eigenlijk verklaren de populariteit van het huis, waardoor het een van de meest gewilde woningen in de wereld van vandaag maakt.

Ook interessant

Bouw

BouwBouw is een van de belangrijkste aspecten van onze wereld. Of het nu gaat om het bouwen van huizen, bruggen, wolkenkrabbers van hele steden, het i ...

Lees verder

Bouwafwerking

BouwafwerkingBouwafwerking: de finishing touch voor een prachtig resultaatEen bouwproject is een complexe onderneming die uit verschillende fasen best ...

Lees verder

Bouwmaterialen

BouwmaterialenBouwmaterialen zijn essentieel voor iedereen die in de bouwsector werkt. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelfklu ...

Lees verder

Bouw

Interessante links