Zonne-Onderdak

Solar Shelter is een van de nieuwste schuilplaatsen in de wereld te bouwen. Er zijn verschillende plannen en projecten van verschillende architecten en ontwerpers door de jaren heen, maar dit is anders. Het is een tent met een afgesloten, maar open gebied waar men kan blijven. Dit soort schuilplaats werd gemaakt voor mensen die dakloos zijn of degenen die zijn verloren in de woestijn.

Isolair Onderdak

Op dit moment is gelegen in het dal van het meer van Galilea in Israƫl. Dit is een van de laagste dalen in de wereld. Er zijn enkele goede uitzicht op de zee, evenals een grote bergketen.

Zonne Shelter is eigenlijk een combinatie van verschillende elementen. Ten eerste is er de structuur van de tenten. Daarnaast zijn er andere functies die deze schuilplaats uniek maken.

De buitenste tent is degene die de vijf inzittenden houdt. Het is de enige waarop de bewoners slapen. Een schuilplaats die is ontworpen voor vijf mensen hebben meestal drie niveaus met een derde niveau voor het slapen.

Deze shelter heeft ook een gesloten systeem. Dit betekent dat alle lucht door een opening aan de bovenkant van de overkapping passen.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken di ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Verschillende soorten constructiematerialen die in de bouw worden gebruiktBouwmaterialen zijn materialen die worden gebruikt voor de constructie van c ...

Lees verder

Bouw

Interessante links