Kalei Waterdichte Draagbare Luchtreiniger

In dit geval werd Kalei waterdicht een octrooi voor gepatenteerde, energiezuinig en lichtgewicht draagbare luchtfiltersysteem toegekend. Het systeem is gehuisvest in een draagbare luchtzuiveringsunit die wordt geleverd in een kit.

Kalei Waterdicht

In tegenstelling tot de meeste systemen die op batterijen werken, wordt de Kalei systeem aangedreven door stralen van de zon en wordt aangedreven door een op zonne-energie systeem. Een energiegenerator in combinatie met accu's wordt gebruikt om de spanning in te schakelen.

Sigma Systems, het bedrijf dat het patent op de draagbare luchtzuiveringssysteem bezit werd opgericht in 1994. Ze hebben kantoren in New Jersey. Ze bieden een Air Supply Unit die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft.

Het zonnepaneel dat de zonne-energie zal produceren is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat. Dit maakt het zonnepaneel te verzamelen energie overdag en op te slaan voor later gebruik tijdens de nacht. Het systeem heeft ook een omvormer die converteert het verzamelde elektriciteit in wisselstroom dat de overige delen van het apparaat loopt.

De kit bevat een koeler en water verzameltank. Het omvat ook de Kalei Waterdichte draagbare luchtreiniger. Dit is een high performance waterzuiveraar dat alle soorten van verontreinigende stoffen zal verwijderen. Het verwijdert geur, chemicaliƫn, bacteriƫn, protozoa, cysten, virussen, en nog veel meer.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken di ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Verschillende soorten constructiematerialen die in de bouw worden gebruiktBouwmaterialen zijn materialen die worden gebruikt voor de constructie van c ...

Lees verder

Bouw

Interessante links